Stålblæsning i København

Yderst effektiv metode til sandblæsning af jern

Stålblæsning

Erfaren samarbejdspartner

Hos JSK A/S finder du en samarbejdspartner, som har været i branchen i mere end 25 år. Vi er specialister i at arbejde med jern og stål, og tilbyder blandt andet stålblæsning i København og omegn. Stålblæsning er en metode inden for sandblæsning, hvor man benytter stålsand som alternativ til andre sandformer som for eksempel korund, garnet sand eller lignende.

Stålgrit anvendes primært til at behandle jern og udskiller sig ved at give det behandlede materiale en særlig rug overflade. Den rug overflade man opnår ved stålblæsning er specielt velegnet til en efterfølgende alu/zink metallisering.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fordelagtigt materiale

Brugen af stålgrit til sandblæsning har en række unikke fordele, der kommer dig, såvel som os, til gode. Først og fremmest er stålsand yderst holdbart og kan derfor bruges mange gange før det skiftes. Efter udført stålblæsning, sorteres alt stålgrit fra affaldet og genbruges. Affaldet består af rester fra maling, puds, rust og lignende. Hvor man ved traditionel sandblæsning vil stå tilbage med en stor mængde affald, da sandet ikke sorteres fra, har man ved stålblæsning kun en brøkdel af den affaldsmængde. Dette har store miljømæssige fordele.

Dertil kommer at brugen af stålsand udleder markant mindre støv end andre materialer, der benyttes til sandblæsning. Dette betyder dels at sikkerheden omkring udførelsen forhøjes, men samtidig også at opgaverne kan løses hurtigere og mere effektivt.

Få et uforpligtende tilbud på stålblæsning i København

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et tilbud på stålblæsning i København, så kontakt os endelig. Vi vejleder og rådgiver om de bedste løsninger for dig og dit projekt, så du altid er sikker på at få den mest fordelagtige løsning. Vi har erfaringen og ekspertisen, så du altid, uanset ønsker og behov, kan føle dig i trygge hænder hos os. Kontakt os på telefon 61 18 47 29 eller gennem formularen her på siden.

Kontakt os allerede i dag

Vi er et smedeværksted med 25 års erfaring og brede kompetencer

 • Erfaren samarbejdspartner

  Vi har mere end 25 års erfaring i branchen

 • Kundeservice i top

  Vi har et fornemt ry, som vi ynder at værne om

 • Fleksible og løsningsorienterede

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine ønsker og behov

 • Omtanke for miljø og klima

  Vi bestræber os altid på skåne miljø og klima mest muligt i vores løsninger