Industrilakering i København

Alt i malerarbejde for industri og erhverv

Industrilakering

Erfaren skilte- og industrimaler

Hos JSK A/S har vi specialiseret os i industrilakering. Vi hjælper en lang række virksomheder inden for dansk industri og erhverv med lakering af alt fra containere til stålkonstruktioner. Vi lakerer og maler blandt andet:

 • Containere
 • Lastbiler og trailere
 • Entreprenørmateriel
 • Stålkonstruktioner og -komponenter

Da vi råder over et moderne vådlakeringsanlæg med plads til selv de største containere og maskiner, kan vi stå for at udføre opgaver vedrørende industrilakering i København og omegn i ethvert omfang. Hvad end du ønsker at få lakeret eller malet enkelte komponenter eller flere lastbiler, kan vi hjælpe dig. Med flere års erfaring og det rette udstyr ved hånden, har vi de bedste forudsætninger for at levere et resultat i højeste kvalitet.

Kontakt os nu og få et tilbud på industrilakering.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Opnå den længste holdbarhed med industrilakering

Som din specialist i industrilakering i København, maler og lakerer vi alt fra døre og vinduer, til lastbiler og skibscontainere. Lakering af komponenter i metal giver mulighed for at designe overfladen som du vil have den og samtidig virker lakeringen brandhæmmende. Når vi står for lakering, sørger vi for, at vi indledningsvist har sat os grundigt ind i formålet, således vi opnår det bedst mulige og mest funktionelle resultat.

Det bedste resultat ved industrilakering opnås ved først at overfladebehandle med enten sandblæsning eller stålblæsning. Således afrenses eventuelt løst puds og rester fra tidligere maling. De pågældende afrensningsmetoder er effektive, når grove metaloverflader skal afrenses før industrilakering. Er der behov for det besigtiger vi gerne opgaven for at finde frem til den mest optimale løsning.

Kontakt os for et tilbud på industrilakering i København

Har du brug for en professionel fagperson til at varetage opgaven, er du velkommen til at kontakte os for at få svar på spørgsmål eller for et tilbud på industrilakering. Enten kan du give os et kald på telefon 61 18 47 29 eller kontakte os gennem vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

Kontakt os allerede i dag

Vi er et smedeværksted med 25 års erfaring og brede kompetencer

 • Erfaren samarbejdspartner

  Vi har mere end 25 års erfaring i branchen

 • Kundeservice i top

  Vi har et fornemt ry, som vi ynder at værne om

 • Fleksible og løsningsorienterede

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine ønsker og behov

 • Omtanke for miljø og klima

  Vi bestræber os altid på skåne miljø og klima mest muligt i vores løsninger