Sandblæsning

Effektiv rengøring af konstruktionsdele i metaller

Sandblæsning

Specialister i sandblæsning

Sandblæsning bruges til at rense grovere overflader i dybden. Dette omfatter eksempelvis konstruktioner i stål, jern, kobber og zink. Da denne afrensningsmetode fjerner alt løst puds og malingrester, skaber det optimale forudsætninger for efterfølgende at lakering eller maling.

Sandblæsning kan blandt andet udføres med henblik på følgende formål:

 • Overfladebehandling før lakering
 • Fjernelse af løstsiddende puds og rester af maling
 • Rensning af eksempelvis containere og lastbiler

Da det ved sandblæsning er muligt at dybderense større og ujævne overflader og profiler, er det en ofte anvendt teknik til afrensning i industrielle sammenhænge. Ydermere er sandblæsning et billigere alternativ til en række andre metoder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rensning af konstruktioner i metaller

Ved afrensning med sandblæsning blæses sand eller mindre stålkugler mod overfladen enten med vand eller trykluft. Hos JSK A/S udfører vi både sandblæsning og stålblæsning. Begge teknikker anvendes til afrensning af metalkonstruktioner. Dette omfatter eksempelvis følgende:

 • Containere
 • Lastbiler
 • Lifte
 • Diverse maskiner

Med adskillige års erfaring i branchen kan vi varetage opgaver i ethvert omfang, hvor du har brug for at få udført professionelt smedearbejde. Står vi for sandblæsning af dine metalprofiler og -konstruktioner, udfører vi ligeledes gerne efterfølgende industrilakering. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi oftest blæsning med sand eller stål før maling og lakering.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du interesseret i en komplet løsning, som inkluderer både rensning og lakering, kommer vi gerne med et tilbud på den specifikke opgave. Ligeledes udfører vi også blæsning med sand som en enkeltstående opgave. Vi vejleder gerne gennem hele projektet og hjælper med at finde en optimal løsning.

Skal vi tage en indledende snak om opgaven, er du velkommen til at ringe til os på telefon 61 18 47 29. Du kan også kontakt os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os allerede i dag

Vi er et smedeværksted med 25 års erfaring og brede kompetencer

 • Erfaren samarbejdspartner

  Vi har mere end 25 års erfaring i branchen

 • Kundeservice i top

  Vi har et fornemt ry, som vi ynder at værne om

 • Fleksible og løsningsorienterede

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset dine ønsker og behov

 • Omtanke for miljø og klima

  Vi bestræber os altid på skåne miljø og klima mest muligt i vores løsninger